Et spisebord blir til - etter din bestilling.

Her blir emnene til bordplaten plukket og nøye selektert. Det er en omstendelig prosess å finne de riktige emnene. Det blir særlig vanskelig når man både vil ha en lengde opp mot 4 meter, god tykkelse og samtidig en bredde som passer som spisebord. Når jeg da finner de emnene jeg har lyst på, er det en fantastisk følelse!


Vel hjemme begynner bearbeidingen. Det er barking, saging, pussing, pussing og enda litt pussing, før den riktige voksen legges på.

Her er den høyre plata ferdig pusset og begynner å få den glansen jeg ønsker.

Bordet er her levert hjemme hos kunden. I dette tilfellet et 3 meter langt bord, bredde ca. 91 cm og standard høyde. Kunden valgte sort-lakkerte stål ben. Det er også en av mine favoritter, siden man da kombinerer det naturlige (i bordplata), med det harde, industrielle utseende til bena. Dette er et bord som passer mange steder. Målene blir vi enige om, og du bestemmer hva slags overflate du ønsker. Hvert eneste bord er unikt, siden ingen emner er like. Bordene er fra sent-voksende furu fra ca. 900 m.o.h., og har en alder på ca. 100 - 150 år. Her får man historie og natur i en herlig kombinasjon.
Ta kontakt for mer info og bestilling på ole@bylmo.no.

Kommentarer

Populære innlegg